×

Over ons

Wie zijn we

Agyss werd opgericht in 2008 en paste een nieuwe methodiek toe in zowel het rekruteren als het selecteren van kandidaten.

Agyss is  gespecialiseerd in actieve rekrutering van kandidaten en richt haar op kandidaten van midden en hoger management niveau. Agyss werkt vooral voor bedrijven in het KMO segment evenals voor grote bedrijven in de regio Vlaanderen. Als oprichter van Agyss kan Gerda Glorieux haar carrière als volgt samenvatten:

"Na mijn studies als ingenieur en eerste tewerkstelling als technical sales engineer in de waterbehandeling, was ik 13 jaar districtverantwoordelijke bij een speler in de top 3 van de uitzendwereld in België. Vervolgens werd ik aangesteld als verantwoordelijke  over een 18 tallig team van HR consultants bij een HR dienstverlener in de top 5 van België. In 2008 besloot ik Agyss op te richten vanuit de vaststelling dat bedrijven nood hadden aan een HR specialist voor het rekruteren en selecteren van talent. Met mijn opgedane expertise in zowel de uitzendwereld als in de selectiewereld en met mijn van nature uit resultaatgerichtheid en analystische geest, probeerde ik voor Agyss een methodiek te ontwikkelen die efficiënt én klantgericht is."

Sedert begin 2013 startte Agyss met een nieuwe businesslijn namelijk LOOPBAANBEGELEIDING, hierbij geeft Agyss advies rond uw lange termijn loopbaan en fungeert Agyss als objectief klankbord. Agyss begeleidt medewerkers die op dit ogenblik werkzaam zijn en behoefte hebben aan heroriëntering, kortom Agyss helpt hen bij het vinden van professioneel geluk. Agyss werkt met een gecertificeerd stress en burn-out coach.

Gerda Glorieux  Asun Musschoot

Agyss

Gerda Glorieux 

Zaakvoerder

mail: Gerda
Tel.: 09/387 01 79
Gsm: 0475/23 06 85

Asun Musschoot

HR consultant

mail: Asun
Tel.: 09/387 01 79

Femke Abbenbroek

HR consultant 

mail: Femke
Tel.: 09/387 01 79


Waarin onderscheidt Agyss zich:

 • Vakkennis
  Bij de opstart van elke samenwerking wordt een diepgaand intakegesprek gevoerd met de opdrachtgever. De consultant en de zaakvoerder van Agyss zijn steeds samen aanwezig zodat er voor de opdrachtgever steeds een dedicated consultant wordt aangeduid en iemand die back up is. De expertise van de consultant is er één van minimum 15 jaar ervaring en ze hebben een master niveau.
   
 • Resultaatsgarantie
  Wij behalen resultaat bij zeer moeilijk invulbare profielen dankzij een actieve en gerichte benadering. 94% van alle vacatures die toevertrouwd werden aan Agyss werden gemiddeld binnen de 3 maanden succesvol ingevuld. Deze resultaten behalen we dankzij een professionele HR aanpak: het opstellen van een juist functieprofiel met de juiste functietitel, een efficiënte telefonische screening, een goede Selectie Radar methodiek en een follow-up van de nieuwe medewerker binnen de nieuwe job.
   
 • Aanpak
  Agyss pakt de zaken op een ethische, eerlijke en objectieve manier aan naar kandidaten toe. Naar bedrijven toe zijn we transparant in ons communiceren en spelen we kort op de bal qua rapportage. We blijven ook doorzetten tot we het bekomen resultaat gerealiseerd hebben.